Information om Ole Eskildsen

Ole Eskildsen

Kyokushinkai, Gensei-ryu, Taido, Wing Chun Kuen, Taekwondo, disse stilarter startede min interesse for kampkunst. Min karriere i det de fleste betegner som indre stilarter startede i 1982 med Yang stil Tai Chi Chuan og Zhan Zhuang fra systemet Ichuan. Her opdagede jeg, at der var en anden måde at træne på, en ny træningsmetode der åbnede mine øjne for nogle helt andre kvaliteter end dem jeg hidtil havde stiftet bekendtskab med, kvaliteter der skulle vise sig langsomt men sikkert, at ændre på min opfattelse af kampkunst. I året 1984 begyndte jeg at undervise i Yang stil Tai Ji quan og Zhanzhuang fra Ichuan i Danmark.

1990 var året jeg begyndte at undervise Ichuan i Danmark.

Gennem årene har jeg mødt adskillige personer og lærere som hver især har bidraget med at udvide min indsigt. Hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Uden dem var jeg ikke blevet det jeg er i dag.

Af dem der har betydet meget for min udvikling, vil jeg især fremhæve i vilkårlig rækkefølge: Professor Yu Yong Nien, Mr. Chu King Hung, Mr. Gou Gui Zhi, Mr. Lam Kam Chuen, Mr. Sam Tam. Miss Yuk. ærværdige L.P. Santi. Efter nu mere end 30 års træning, har jeg fået opbygget en del erfaring, ud af denne erfaring blev måden hvorpå og hvordan jeg ville træne og undervise grundlagt. I.S.M.S. Ichuan Standing Meditation School, er et resultat af denne udvikling. Skolen hviler ene og alene på min opfattelse af Ichuan og Tai Chi quan.

Wang Xiangzhai brugte en stor del af sit liv på at udvikle Ichuan og Zhanzhuang og jeg er overbevist om, at det var hans ønske systemet skulle videreføres . Det kan derfor kun indgyde respekt at få lov til at være med til videreførelsen af dette system.

Det er mit håb, at alle mennesker må få deres inderste ønsker og mål opfyldt. At deres liv må lede frem til indsigt og forståelse. At deres liv må stå indprentet i universets store bog som noget meningsfyldt, som noget der gjorde en forskel. Ro og selvfordybelse det er vejen til indsigt.

Den største Tak skal gives til min familie for deres enorme store støtte og opbakning. Uden dem ville intet af, hvad jeg har udrettet været muligt, de har været, og er en uundværlig hjælp i mit liv, tak er kun et fattigt ord.

Ole Eskildsen.